Aanmelden voor DVO2020

Het Drents Vakantie Orkest gaat ook in de zomervakantie van 2020 weer los: deze vijfde editie is ons eerste lustrum! Ter gelegenheid daarvan stelt het dirigentteam een gevarieerde, feestelijke setlist samen voor een orkest van plm. 60-70 enthousiaste hafabra-amateurmuzikanten van alle leeftijden, vanaf plm. speelniveau A/B, uit Drenthe en omgeving!
Het Drents Vakantie Orkest 2020 repeteert in Roden en Beilen, en treedt op in Diever, Steenwijk en Westerbork, check hier alle data!

Het aanmelden voor deelname aan het Drents Vakantie Orkest 2020 is eenvoudig en verloopt via een digitaal formulier (zie onder).
1. Check de data of je een redelijk aantal repetities kunt meemaken. Een toelichting erop of vraag hierover kun je kwijt bij Toelichting;
2. Check de taken van de werkgroep DVO en stelt vast of je in staat en bereid bent om hierin een taak op je te nemen. Deelname in de werkgroep geeft recht op €10 korting op de eigen bijdrage!
3. Geef door met welk instrument je wilt meedoen en geef eventueel ook je tweede keuze aan, voor het geval je niet op de plek van je eerste keuze geplaatst kunt worden (bij Toelichting).
4. Ook is het handig te weten of je wel of niet geplaatst wilt worden op de wachtlijst voor het geval je sectie al vol is (bij Toelichting).

Na het invullen van onderstaand digitaal formulier, krijg je z.s.m. bericht over je plaatsing. We streven ernaar om alle bladmuziek vooraf via mail te verspreiden. Ook Nieuwsbrieven worden per mail verstuurd.

Na je plaatsingsbericht maak je je eigen bijdrage a €55,- over, scholieren en studenten betalen €52,50 p.p.
Let op: je bent pas van deelname verzekerd op het moment dat wij je eigen bijdrage ontvangen hebben.

Aanmelding 2020 Drents Vakantie Orkest

Mijn naam (verplicht)

Mijn adres (verplicht)

Mijn postcode en woonplaats (verplicht)

Mijn emailadres (verplicht)

Mijn telefoonnummer is

Ik meld mij hierbij aan als muzikant van het Drents Vakantie Orkest 2020.

Ik speel in het Vakantieorkest graag:
piccolofluitBes-klarinetEs-klarinetBas-klarinetbugelEs-cornetsopraansaxofoonaltsaxofoontenorsaxofoonbaritonsaxofoonF-hoorntrompetcornettrombonebastrombonefagothobobaritoneufoniumEs-BasBes-Basdrumspercussiebasgitaartoetsencontrabas

Ik speel ongeveer op het niveau van:

De eigen bijdrage in de kosten van dit project is vastgesteld op €55,- per persoon.
Scholieren en studenten krijgen €2,50 korting, en betalen dus €52,50
Een volgende deelnemer uit hetzelfde gezin (zelfde adres) betaalt €50,-(de scholieren/studentenkorting geldt dat niet).
Meedoen in de werkgroep DVO (na overleg) geeft recht op nog eens €10 korting.

Toelichting: