Collectief Betoeterd (looporkest)

Collectief gezellige muziek maken is een passie die de deelnemers van het Collectief Betoeterd met elkaar delen.  En… waar het publiek ook van mag meegenieten! Het Collectief wordt op adhoc basis bij elkaar gebracht en verzorgt feestelijke loopoptredens over dorps-, stads- en beurspleinen en andere evenementen die wel een vrolijke noot kunnen gebruiken!
dvo52  groepsfoto Collectief Emmen
Historisch en hysterisch;-) beeldmateriaal van het allereerste optreden van het Collectief Betoeterd op 16 aug 2016 op de Vlindermarkt in Emmen

Hoe is het Collectief ontstaan?  
Tijdens ons Drents Vakantie Orkest 2016 werd bij twee gelegenheden een adhoc dweilorkest/feestband op de been gebracht. Zeker 25 “betoeterde” muzikanten op blaasinstrumenten en slagwerk waren van de partij bij optredens in Emmen en op vakantiepark Timmerholt in Westerbork. Dat smaakte letterlijk naar meer…

Wat is het repertoire?
Collectief Betoeterd brengt vrolijke optredens met een set van muziek van o.a. Kleine Café aan de Haven, Speedy Gonzales, My Bonnie, de Zuiderzee Ballade en andere meezingers!

Optredens 
25 juni (8-12 uur): optreden Collectief Betoeterd op de Dutch TT Assen (circuit)
26 juli (11-14.30 uur): optreden Collectief Betoeterd tijdens Fiets4Daagse in Annen

Meedoen?
Deelnemers zijn afkomstig uit muziekverenigingen en dweilorkesten uit de regio, die zich vrijblijvend aanmelden op basis van beschikbaarheid. Zodra zich een optreden aandient, inventariseren we wie er mee wil doen en voor welke deelnemer plaats is. Je kunt dus geen “lid” worden en betaalt geen contributie. Wel verwachten we je aanwezigheid op een of twee voorbereidende repetities. Meld je digitaal aan, dan nemen we contact met je op!

Boekingen
Boekingen verlopen via ons contactpersoon, die per mail  bereikbaar is.

Wat gebeurt er met de opbrengst?
De opbrengsten van optredens van het Collectief Betoeterd komen ten goede van Stichting Betoeterd.