Dreentse Liedties in Concert 18 maart 2017

De deelnemers van het Zing-inn projectkoor laten op zaterdag 18 maart in de Voorhof Westerbork van zich horen tijdens het concert waarmee ze het project Zing-inn Dreentse Liedties afsluiten. Onder leiding van dirigent-arrangeur Jan Smale voeren ze de nieuwerwetse repertoire Drentstalig Liedties uit,  van hedendaagse Drentstalige zangers (m/v) Martijje, Lucine, Andries, Herman en Ria

Dit unieke projectkoor wordt muzikaal begeleid door fanfare Excelsior uit Oosterhesselen o.l.v. Floris de Wever. Deze eerste divisie fanfare speelt daarnaast een gevarieerd programma, met o.a. muziek uit de West Side Story en Michael Bublé. Maar ook een mars- en koraalmuziek ontbreekt niet.

 

De (uiteraard eveneens Drentstalige) presentatie is in handen
van Börker Wim Boer, bekend van RTV Drenthe.

Dreentse Liedties in Concert!
18 maart 2017
De Voorhof Westerbork
aanvang 20.00 uur
Entree: €7,50 p.p.

Voorverkoop (€5,- p.p.):  digitale voorverkoop of bij het Huus van de Taol, Jumbo Westerbork, leden van het Zing-inn koor, leden van Excelsior Oosterhesselen.

Bestelling toegangskaart Zing-inn Concert 18 maart 2017

Ik bestel graag kaarten in de voorverkoop a €5,- (ipv €7,50 aan de kassa) voor het Zing-inn Concert van 18 maart 2017 in Westerbork, aanvang 20.00 uur in de Voorhof Westerbork.

Mijn naam (verplicht)

Woonplaats

Mijn emailadres (verplicht)

Na betaling van de kosten op IBANnr. NL28 INGB 0008 5527 82 t.n.v. Buro Reprise o.v.v. "bestelling Zing-inn Concert" is mijn bestelling definitief en liggen mijn kaarten op mijn naam vanaf 19.30 uur klaar bij de kassa, en ben ik verzekerd van mooie plekken in de zaal.

Toelichting: