Vakantieweekend Drents Vakantie Orkest 2017

Vakantieweekendje vieren op Landal Orveltermarke in Orvelte?

In de voorbereidingen op het zomerproject van 2017 kwamen wij (Petra en Jeannet) in contact met het management van het Landalpark Orveltermarke, een fraai vakantiepark vlak buiten Orvelte (Midden-Drenthe). Het is één van de mooiste parken in deze regio, met een binnen- én een buitenzwembad, kinderfaciliteiten, cafetaria/winkeltje, een Pitch & Puttbaan, een speel-eiland, etc.
Check de website: https://www.landal.nl/parken/orveltermarke

We hebben een rondleiding over dit park gehad om te kijken of we er met een groep kunnen verblijven. En wat blijkt: op Orveltermarke hebben ze een aantal luxe ingerichte 24 persoonsaccomodaties!  Elke groepslocatie bestaat elk uit 12 twee-persoonskamers, met elk een eigen toilet en douche.
Er is dus ruimte voor 24 mensen (muzikanten/aanhang) per accomodatie.  Er is een centrale ruimte en veel (terras)ruimte rondom de accommodatie.

We hebben een optie genomen op één groepsaccomodatie genomen, voor het weekend waarin we onze studiedag (in Westerbork) houden, d.w.z.  van vrijdagmiddag 25 augustus  t/m maandagochtend 27 augustus.

Als Stichting kunnen we het ons niet veroorloven om risico’s mee te nemen, maar bij voldoende belangstelling willen we de groepshuur wel coördineren.
Kosten voor het hele weekend all-in zijn €50,- per persoon, of €95,- per tweepersoonkamer.
Het betreft uiteraard alléén het verblijf, zaken als ontbijt, lunch en diner moet je zelf regelen;-)

Laat z.s.m. weten of je interesse hebt, via secretariaat@betoeterd.nl.