Repertoire DVO2020

DVO-tune onze jaarlijkse openings- en herkenningstune van (voormalig DVO-)dirigent Thom Zigterman
Don Pajarita van  Ferrer Ferran, een Spaanse paso doble om in vakantiesfeer te komen/blijven
Roller Coaster, de populaire country/folksong van Nederlandse zanger Danny Vera (arr. Menno Haantjes). Met dank aan uitgeverij Ferskaat.
Floris, een uniek arrangement van de tv-tune van de tv serie Floris (met Rutger Hauer) van de Nederlandse arrangeur Amanda van der Veer
Lilo & Stitch – heerlijke Disney filmmuziek in een arrangement van de welbekende Peter Kleine Schaars
Benchmark een swingend werkje van de Nederlandse componist John Blanken. Met dank aan uitgeverij Tower Editions.
Concerto Funky (werktitel, premiere!) van Johan Boekema, een gloednieuw werk voor funkband en orkest in samenwerking met  Bandje Betoeterd
Toccata van Peter Martin, een wervelend werk geïnspireerd op J.S. Bach én Andrew Loyd Webber. Met dank aan uitgeverij Ferskaat.  
Radio Oranje Medley van Egbert van Groningen, om aandacht te besteden aan 75 jaar bevrijding.
Advendo  van Thom Zigterman, want een mooie mars mag natuurlijk niet ontbreken! Met dank aan uitgeverij TZ Editions.
Baba Yetu (premiere!), een gospelsong gebaseerd op het onze Vader in Swahili, gearrangeerd door de Friese saxofonist/arrangeur Karl Veen
World of Insects – een werk van de jonge Nederlandse componist Tjeerd Nijhof, geïnspireerd op het boek  Erik of het klein insectenboek van Godfried Bomans. Met dank aan uitgeverij Tower Editions.
De Mallemolen – De Nederlandse inzending van Heddy Lester voor het songfestival van 1977, in een arrangement van Steven Walker. Met dank aan uitgeverij Bronsheim.

Wil jij ook meedoen in het Drents Vakantie Orkest 2020? Meld je aan via het inschrijfformulier dan krijg je z.s.m. bericht.